RCF evenementen kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tourritten

In 2011 hebben we een één daagse rit naar de kust en richting Brugge gedaan. Ook deze rit was zonder problemen verlopen (na de nodige voorbereiding)
In 2012 hebben we een tweedaagse rit naar de moezel gedaan. Na een zorgvuldige voorbereiding (routes uitzoeken, T shirt laten maken, hotel en stop gelegenheden bespreken) gingen we dus van start. We verzamelden bij Antwerpen en zijn toen via mooie wegen (en een korte eet en tank stop) naar ons hotel in Cochem gereden. Het was die eerste dag dan ook mooi weer. De tweede dag was het weer iets minder maar wederom zijn we toen terug gereden via mooie wegen (deze hadden we al uitgezocht en in onze navigatie staan). Toen we in Zeeuws Vlaanderen aankwamen hebben we bij café de Griete in Terneuzen nog aangeschoven voor een barbecue en daarna weer terug naar huis gereden. Al met al geen wanklank gehoord , geen pech of ongeval gehad dus een geslaagd weekend.

2013

Op 31 Maart stond de door de YaraMotorClub georganiseerde motorrit op de kalender. Om 10.00u verzamelden de yara-motorrijders in het havenkantoor (kantine) op de kade van Yara. Het was een mooie dag, enkel de temperatuur was zelfs voor eind Maart aan de koude kant. De mooie toeristische zeeuwse polder wegen voerden ons allereerst richting Breskens. Na ongeveer anderhalf uur rijden zijn we even gestopt om ons op te warmen met een lekkere warme chocomelk of koffie. Vervolgens zijn we daarna weer verder gereden (via mooie polder wegen) richting Retranchement. In Retranchement hebben we gezamelijk geluncht en gezellig wat bij gepraat. Ook hebben we daar wat foto’s gemaakt op de kiosk aldaar. Met een gevulde maag stapten we terug op.
Na nog een paar mooie lussen in België en Zeeuws Vlaanderen gemaakt te hebben kwamen we aan bij onze volgende stop; IJzendijke. Na ons weer opgewarmd te hebben zijn we vertrokken voor het laatste stuk richting Westdorpe waar we bij Restaurant “De Baekermat” nog een warme maaltijd voorgezet kregen. Al met al weer een gezellige motor rit met een opkomst van 9 gezellige motorrijders. De eerste editie van de frisse voorjaarsrit is wat ons als organisatie betreft zeer geslaagd geweest en zal volgend jaar zeker weer plaatsvinden!
Namens het bestuur van de YaraMotorClub.

Vragen?
Stuur ons gerust een mail: yaramotorclub @yara.comDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.